23.12.13

Peces de tall fetes amb el cor

Aquest dijous 19 de desembre fins el diumenge 22 de desembre, l'espai es va transformar amb una galeria amb obra de Janira Romero.

Els que varem tenir la sort d'escoltar les seves motivacions per a crear vem poder copsar millor les seves formes i el seu interés per arribar  al límit del material.



La Janira treballa amb el cor però també amb l'estòmac.Els seus volums són contenidors d'emocions i d'experiències vitals. Els  perfils de les seves obres conviden a tocar-los i comprovem que les arestes ni tallen ni punxen. Els acabats són suaus, les formes sensuals. Concavitat i convexitat construeixen unitat.        

A la mostra va portar dues peces significatives . La primera que va fer a l'escola LLotga  on va descobrir que el seu material expressiu era la pedra i l'abecedari per a explicar,  la geometrització de la forma.
I la segona on s'apuntava ja el seu interés per arribar al límit del material.





Les obres de la proposta de la Janira Urpes i Ganivets s'exposava amb molta elegància damunt de peanes que omplien l'espai.
 





Ganivets que delimiten fronteres, urpes escapsades i gúbies que arriben al cor s'han quedat aquestes festes per a dialogar amb dibuixos que es parlen amb ells mateixos de la Montse Baqués  i homenets empressonats pel seu destí de la Carme Malaret.

1 comentari:

  1. La possibilitat de fer aquesta mostra X-press ha resultat una experiència molt motivadora. Voldria agraïr a l' Espai de Lliure Creació Carme Malaret aquesta oportunitat de poder transformar-l'ho per a ubicar-hi vuit escultures durant quatre dies. I donar les gràcies també a tots els que hi han participat, i als que continuen participant en el projecte, i que han compartit impresions, sensacions, opinions,...

    Bones festes!
    Janira

    ResponElimina

COMENTARIS