19.4.16

Reivindicar el temps

El dissabte 16 d'abril vam anar a visitar el taller rupestre que el Nil juntament amb el seu amic Stefan hi han construït a la vall de Sant Just.

L'escultura, amb referent a les torres elèctriques que poblen la vall,ens va donar la benvinguda.


Els estris necessaris per produir obra estaven ben exposats. Un mostrari de materials trobats, buscats i construïts.

Destrals,  eines de tall, agulles fetes amb ossos, cordes de tiges de ginesta i molts altres atuells estaven polidament arrenglerats.
 Les venus majestuoses ens donaven la benvinguda calladament i com diu el Nil "Hi ha quelcom en les pedres, semblen tan callades.... Però en la seva perenne presència hi trobem la definició del minúscul i l'immens, continguda en la memòria del temps que per nosaltres resulta tan frenètic i que elles amb immutable paciència deixen transcórrer...."

Les explicacions que ens va donar ens van fer adonar de la implicació que té  amb el projecte de taller rupestre. El fet de no utilitzat cap eina que no fos dels materials naturals que es poden trobar en l'entorn, el paràmetre temps agafa una gran dimensió.
A la visita es van apuntar el col·lectiu de joves del casal. Amb gran atenció van escoltar les explicacions del Nil i després van comprovar com es pot pintar amb terres trobades pels voltants i fer-ho amb un pinzell de plomes d'ocells.
Després d'un parell d'hores de compartir els coneixaments, el Nil és trobava aixi de content.

Esperem que el taller rupestre tingui una llarga durada .

Si voleu veure més imatges: 
https://goo.gl/photos/vMSZH13SnUHHCsyKA 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS