16.7.17

Segona setmana: camins de natura

Segona setmana de Casals i nous camins per descobrir!

El camí que vam agafat ens va portar a conèixer nous fangs. El fang negre ens va permetre dibuixar animals i plantes imaginats.

Com la setmana anterior vam estampar de manera col·lectiva tires de papers que després els penjaríem per crear un lloc on dipositar els treballs.

Primer pensar, després dibuixar i més endavant donar forma i volum.
Amb el grup dels petits vam experimentar la impressió d'una fulla de col en el fang.

La planera ens va permetre passar totes les textures a l'argila.

Moment màgic quan trèiem el vegetal. En el grup dels grans els volums dissenyats en la primera setmana anaven agafant forma de manera pacient i amb constància.
A poc a poc el peix globus s'anava tancant i els tentacles del pop agafaven consistència.
Les tècniques explicades donaven el seu fruit.


Com cada dia el calaix ens portava nous secrets per poder fer un bon treball.

Eines de fusta per unir els cordons de fang, eines metàl·liques per quan l'argila s'endureix i cada dia la descoberta d'un fang acolorit i de la manera que el podem preparar.De manera paral·lela als treballs que es van desenvolupant a dins del taller tenim un altre projecte en marxa. Els vidres de l'APARADOR que els estem pintant de fangs diferents. Camins que ens porten a l'aigua i a la terra.Esgrafiar amb la punta d'un pinzell ens permet cobrir els vidres d'animals i plantes fantàstiques.
Tot un univers del potencial creatiu dels infants.
I arriba divendres i les peces s'han d'acabar. Les terres acolorides es desborden per sobre les taules. Un festival de colors ens permet pintar la peça que durant la setmana hem anat construint.


Per veure més imatges cliqueu: CAsals

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS