14.3.19

Retòriques de la llum blava

Acrílic sobre fusta
 La propera MOSTRA X-PRESS que es presentarà a l'ESPAI estarà a càrrec de l'artista MARTA JUVANTENY.Podrem veure la seva obra a partir del 28 de març fins el 31 de març. Juvanteny  és una de les creadores que participa aquest any en el projecte CUSTÒDIA 18-19
Acrílic sobre fus


Professora a la Universitat de Belles Arts de Barcelona. Va estudiar a l’Escola d’Arts i Oficis La Llotja, es va llicenciar en Belles Arts i realitzà el Màster Europeu de producció i investigació artística. A la vegada és col·legiada en el gremi de Joiers, Rellotgers i Orfebres de Catalunya.


Gran part de la seva obra es basa en el refugi en un temps abduït on el transit i moviment mental es sotmet a la confusió entre realitat i miratge, o realitat i ficció.


Juvanteny busca  reflexionar sobre el consum narcòtic de la llum blava de les pantalles.“La nostra percepció temporal i espaial està canviant davant el consum d’una llum que poc se’n sap. Què hi ha darrera d’aquest producte narcòtic tant ben dissenyat ?”

 Retòriques de la llum blava  és el títol de la MOSTRA.
Explica la seva proposta amb el text següent:


" Retòriques i exploracions d’un temps i espai abduït davant el consum narcòtic de la llum blava programada com el nou sucre de la nostra societat actual contemporània.
 Amb la inclusió dels nous mitjans tecnològics, les experiències temporals i espaials es perceben de maneres diferents. Pluritemporalitats que muten i conviuen simultàniament al nostre dia a dia, condicionades pel consum narcòtic de la llum blava.

Experiències hibrides entre art ciència i tecnologia, proporcionant noves dinàmiques de configuració i percepció d’un temps abduït i confús davant les pantalles digitals"

El dijous 28 de març  debatrem totes aquestes idees a partir de les seves obres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS