21.7.19

En l'aprenentage i la diversió hem trobat l'EQUILIBRI

Encetem la setmana amb una nova visita a les aules dels cursos municipals d'arts plàstiques de Can Ginestar.

Els nens i nenes van poder comprovar com treballen els grans i com una màscara de fang els explicava que a través de la creativitat es poden obrir tots els mons imaginables.
El projecte APARADOR va agafan forma.

Anem avançant amb el cortinatge que es va omplint de dibuixos dels nens i nenes que cada setmana s'incorporen als casals.La tercera setmana les peces ja demanen que se les vesteixi de colors.


Un mar de tonalitats blaves estan a punt per posar-se sobre la pell del fang construït.


Mentrestant les balances que han servit per explicar als infants el concepte que treballem enguany als casals, serveix per formular preguntes i buscar respostes.

Quan vam preguntar al Bru que feia. Va contestar que buscava l'equilibri.


Els últims dies de casals han estat intensos. Una activitat desfermada s'ha apoderat de la dinàmica del dia a dia.

I per fi hem tingut a punt el receptacle-piscina que ens permetrà omplir de fang blau i groc. Són els dos colors que més bé defineixen  el treball proposat. El groc simbolitza l'estació de l'estiu amb la seva calor i el blau la necessitat de l'aigua per equilibrar els efectes de la falta de pluja en aquesta època de l'any.

Des de la pissara observen en atenció els dibuixos del David, la Carme i la Mariona que han acompanyat els nens i nenes en el seu aprenentatge aquests dies estivals.Sempre hi ha un moment on el silenci i la concentració s'apoderen del treball i permeten gaudir de l'impuls creatiu.
Per veure més imatges cliqueu a casals

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS