22.4.21

Quan la memòria és l'últim paradís

El dissabte 24 d'abril a les 12h Dorothee Elfrig presentarà les noves claus.El projecte CLAUS s'inicia el 2013 amb la intenció de buscar suport per tirar endavant l'Espai, un projecte independent i sense ànim de lucre.
 

 El projecte agafa la clau com a símbol. Un estri que en la nostra quotidianitat ens permet accedir a un lloc. Fent una analogia, el Projecte CLAUS ens ajuda, any rere any, a continuar obrint l'ESPAI. Un concepte innovador que ens permet finançar les diferents línies de treball.

 A cada edició seleccionem un/a artista per a què creí una sèrie inèdita i limitada sota el concepte 'claus'. Cada creador/a fa una proposta d'un objecte que porta el segell del seu llenguatge propi. Ho fa de manera altruista aportant la idea i la seva feina.


 

Aquest any Elfrig es la persona escollida per fer la vuiten edicció.

La clau nº8 està plena d'ironia i humor.

Les distorsions, que són un tret característic de les fotografies de la Dorothee, és multipliquen quan el suport és un pavés.

El bloc de vidre ondulat juntament amb les imatges configuren un paisatge irreal.

... y cuando el mundo que te rodea no está en equilibrio y te incomoda, traes recuerdos a la mente. Recuerdos preciosos, a veces un poco diluídos, distorsionados, descoloridos, embellecidos, nimbados, etc. que te ayudan a seguir, a creer en el futuro. Son tesoros dentro de un cofre del que sólo tú tienes la llave. Ábrelo y entra. Dorothee Elfring

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS