11.2.22

Calendaris atemporals de Natalia CAo

20 exemplars de Calendaris que Natalia Cao ens va presentar a l'ESPAI aquest mes de febrer.

Amb aquesta Mostra iniciem un 2022 que esperem que ens aporti molt de recorregut en el camp de les arts, la ciència i el pensament.
Quim Deu i Natalia Cao ens van explicar també el projecte SIN NÚMERO EDICIONES que amb aquest primer exemplar de calendari- objecte tenen la voluntat de continuïtat.

 Com van explicar:Amb aquesta proposta de calendari atemporal es pretén dessacralitzar l'art i fer-lo mes proper a la gent.

Els Calendaris de la Cao són monotips fets amb tinta de serigrafia a l'aigua. Cada un d'ells es pot considerar com un original perquè l'estampació està feta manualment i el rastre de la pulsió de la mà queda enregistrada en el paper.

Cao ens va comentar que el llenguatge visual dels calendaris tenen el seu origen amb les últimes obres que havia fet durant el 2020. Obres que partien de la superposició de dos quadrats de colors diferents i que en la seva intersecció esdevenien rectangles.


 3 magnífics quadres pengen de les parets de l'ESPAI. Són el motor  que engega les ganes d'experimentar per a buscar nous llenguatges que emocionin.

 Si voleu coneixer més a l'artista entreu a l'entrevista  de Ràdio Desvern

l'entrevista 

 +Imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS