10.7.22

POTS?

El 4 de juliol van començar els Casals Creatius 2022

Amb el concepte POTS?, treballarem les tres setmanes que dura els casals. A l'ESPAI encara hi han quedat molts envasos del projecte ENVASAR EL TEMPS, que  ajudaran a crear debat.

Ens vam presentar fent un dibuix de què ens agradaria preservar. Són dibuixos que formaran el nou APARADOR d'aquest estiu.

 

Amb moltes ganes de tocar fang, la Iona va fer una demostració de com construir un pot amb tapa de fang.

Una proposta que faran tan el grup dels grans com dels mitjans. Amb molta atenció van escoltar els passos que havien de seguir per tenir una bona resolució.

Cada matí, abans de tacar-nos d'argila fèiem una posada en comú amb el pot que escollíem. Com parlar de l'eternitat, o de la referència d'un color en què els seus autors van etiquetar el seu pot?

Totes aquestes xerrades matinals ens van portar a escriure el que volien conservar de l'experiència dels casals. Vam posar els nostres desitjos en un pot, el vam precintar i etiquetar.

 

El TEMPS no s'atura i nosaltres havíem d'acabar els nostres envasos. Cada infant el va personalitzar amb la decoració i aplicant trossets de fang a la seva superfície.

 

I el grup dels petits?. Van fer plats per poder posar el menjar que més els hi agradava.

Una vegada estirada la planxa per fer la base del plat i posar cordons de fang per construir les parets van pintar-los amb terres acolorides.

Van descobrir que les argiles podien ser de molts colors!!

+imatges

https://photos.app.goo.gl/dqe32SMZGkwBRB719

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS