13.6.23

Un sopar de 10 !

 

.....i el temps va ser indulgent i va respectar que el sol estés present.

No va tenir pietat però, quan a les 18 h començàvem a muntar les taules i cadires per a les 95 persones que es van inscriure.

 

Les menges de tota mena anaven omplint les taules que s'havien preparat per a l'ocasió. Truites, empanades, amanides, pastissos, fruita..... tot  preparat  per a començar l'àpat.

 

A poc a poc la gent es va anar acomodant, a la terrassa de Can Ginestar.

Gent amiga que volia compartir una nit que s'intuïa que seria màgica.

 

 

Amb la penya del Moro com a decorat de fons i la gent al seu lloc, tot estava a punt per a començar el FESTÍ.
Una posta de sol espectacular tenyia el cel de color ambre, mentre la nit anava avançant i la xerrameca era la música de fons.

La sorpresa va arribar quan la comissió del sopar va agafar el micro per dir-nos que acabaven d'arribar 10 cilindres de fang tornejats per la Iona Palau perquè es fes una intervenció al fang humit.

Una acció participativa que volia recordar "materialitzant l'efímer" que deu anys enrere va donar el tret de partida a l'ESPAI i a on el fang i la dansa van estar present.

 

Uns cilindres que van ser receptacles d'una nit en què tothom va posar la seva empremta i  donar testimoni de la seva participació.

 

La columna vertebral de l'ESPAI, Laura Baringo, Olga Älvarez, Toni Malaret, Quim Déu, Teresa Farró Pau Minguet i Janira Romero i Carme Malaret van agrair de manera sincera i emotiva la resposta que havia tingut la celebració del sopar.

Una nit màgica per compartir i recordar!

GRÀCIES a tots i a totes per SER-HI

+imatges https://photos.app.goo.gl/uKVv9cHZ3ZpYQxxc6

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS