7.1.16

Quan la música i la paraula es troben


El dijous 14 de gener a les 20h ens A PROParem a Clara Aguilar i a Helga Simon a través de la seva proposta de música i paraula.
Aqui una ressenya escrita per elles mateixes:



 "Amb els peus descalços és un recital on els poemes d’Helga Simon i el piano de Clara Aguilar sonen alhora per teixir, amb dos fils diferents, la idea que cal treure’s les sabates xopes per reconèixer, que l’aigua de les pors pesa massa. Canvien els actors i el decorat, però l’escenari roman i sense descalçar-te de l’escena anterior no pots interpretar, lliure del tot, la nova escena. No és, però, que aquest sigui el missatge per endur-se a casa. El recital cus temes tan diferents com la reivindicació de sortir-se de la línia i alhora la necessitat de l’escenari muntat, la reivindicació de llibertats i justícies diverses, el pronunciar sense vergonya que estimem, i que no només hi ha una manera de fer-ho. Com tampoc hi ha només una manera de fer un recital de poesia. Per això, Amb els peus descalços va més enllà del format tradicional perquè aposta per apropar la veu poètica de la mà d'un piano, on els versos es troben perfectament en harmonia."


També ens han fet arribar aquest video perquè tingueu un tastet del que veurem i escoltarem el proper dijous 14 de gener





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS