15.1.16

Un vespre on es va palpar la bellesa

Tot estava preparat perquè el recital  Amb els peus descalços fos un èxit.

Hi havia gran expectació per escoltar la proposta que presentaven Helga Simón i Clara Aguilar

 Els dies anteriors vem poder fer un tastet amb el vídeo de presentació de Clàudia Barberà.Els detalls cuidats . La il·luminació intimista....

Després de mesos d'encontres entre les dues creadores per contrastar idees, trobar matisos, enllaçar llenguatges, buscar complicitats, l'ESPAI estava a punt per a rebre la proposta.


Mitja hora abans de què comencés l'acte, la gent que tenia confirmada l'entrada esperava al carrer.
Molts ja havien desistit al saber que no podrien entrar.La capacitat del local va quedar petita. Joventut i gent més gran estàvem aspectants. 

Es van apagar les llums i les paraules sortien una darrera l'altre per donar forma a les idees i posicionar-se davant la vida.
El teclat parlava amb el seu llenguatge. Les notes acollien els mots i creaven una atmosfera  que t'embolcallava amb la seva bellesa.
La comunió entre públic i creadores va fer que l'emoció s'escampés per l'ESPAI.


Després de mitja hora d'atenció intensa es va obrir el debat . Les intervencions anaven al voltant del gran nivell de la proposta que havíem escoltat i de com la bellesa de l'acte ens va nodrir l'ànima.
 

Gràcies Clara per fer-nos sentir a través de les teves composicions els batecs de les paraules.
Gràcies Helga per permetre acompanyar-te en aquest "part" on per primera vegada has recitat en públic els teus poemes.I també gràcies a tots aquells amics i amigues que es van deixar enredar i van col·laborar a fer possible la proposta Amb els peus descalços.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS