28.11.16

Argumentar una idea

A les 19 h del dijous 24 de novembre tot estava a punt per rebre un nou debat.

Era un dia especial, ja que després de tres anys d'engegar el projecte custòdia es posaria en qüestió les raons i les conseqüències que s'han derivat d'aquesta línia de treball potenciada per l'ESPAI.

També s'aprofitava l'avinentesa per fer el canvi de les obres als custodis. Ja havia passat un més des de la primera entrega.

A poc a poc l'ESPAI es va anar omplint de gent que estava expectant per conèixer les reflexions que PAU MINGUET havia fet del projecte.

Com a fil conductor del seu relat la constatació de què els humans som perceptius i amb necessitat de comunicar-nos. Després va fer un salt cap al passat per explicar-nos d'on prové el mot custòdia i la seva simbologia religiosa per portar-nos al present i analitzar els trets diferenciadors del projecte.


La gent mostrava molta atenció a les explicacions que Minguet anava donant.
L'ambient era relaxat i distés
Després de la seva presentació es va obrir el debat.

Hi va haver moltes intervencions que a vegades matisaven aspectes del seu discurs i altres de divergents amb el seu plantejament.

Va ser un debat enriquidor i plural On es va qüestionar si l'art s'ha d'explicar o simplement deixar-te emocionar pel seu llenguatge.


Temes com  itinerància,  provisionalitat,  desacralització van ser debatuts.

Minguet defensava les seves argumentacions, moltes vegades  suscitant  discrepàncies entre els assistents.

També va ser el dia de la presentació de les noves claus.
En aquesta ocasió ha estat Carme Malaret la creadora de les sèries és clau !. 
Amb la seva adquisició podem continuar sent un ESPAI independent i tirar endavant les diverses línies de treball  com : Mostres X-press, Projecte Custòdia, diàlegs entre ART i CIÈNCIA, debats, projecte APARADOR, A PROPAR creadors.....

Per veure més imatges cliqueu aquiCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS