30.5.21

COS : UNA PROPOSTA DE TRES


 El quadern-llibre Habitar el cuerpo MMXX es presenta el dijous 3 de juny i el divendres 4 de juny. Laura Barigo, Dorothee Elfrig i Quim Deu han juntat els seus llenguatges visuals per aportar una mirada calidoscòpica del COS.

 Com a context referencial podem citar la mostra  Habitar el cuerpo  que en el  2019 la  Laura Baringo i la Júlia Morgado presentaven a l’ESPAI de LLiure Creació Carme Malaret. Un treball d’investigació sobre les pèrdues de les d’identitats a través de l’experiència creativa i com aquesta modifica les interfícies de comunicació. Habitar el cuerpo MMXX agafa el relleu per avançar en la construcció de nous paradigmes.

 Habitar el cuerpo MMXX estructura un relat poètic obert a múltiples interpretacions. Un hipertext no lineal, flexible, reversible on cada concepte modela la comprensió dels altres.

 COS, corsé, mesures, acotar, límits, fronteres, HABITAR, distàncies, proxèmia, membranes, finestra, casa, llar. O; distàncies mínimes, metro i mig, fil, cosir, acotar, HABITAR, casa, COS, llar límits,  membranes, finestra, corsé . O; mesurar, guix, modelar, COS, distància,......

 Una proposta plena de sensibilitat i subtileses 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS