10.6.21

Una joia amb format quadern

 


  Amb la presentació del llibre-quadern             HABITAR EL CUERPO MMXX es va tancar un cercle ( fins ara) d'un projecte que es va iniciar el 2019 amb la Laura Baringo i la Julia Morgado. Un treball d'investigació sobre el cos, els limits, els models....amb l'autoria de Quim Deu, Dorothee Elfring i Laura Baringo

Habitar el cuerpo MMXX estructura un relat poètic obert a múltiples interpretacions. Un hipertext no lineal, flexible, reversible on cada concepte modela la comprensió dels altres.


Un llibre-objecte plé de idees que, com es diu en la introducció:

 Cada pàgina del quadern ens proposa una imatge que es converteix en signe i connota significats . L’impacte visual postula però no sentència. 

 Com un ecosistema ric, plural i viu topografia el pensament i cartografia els límits.

 

 

 

 

 

 La frase Aquí hi ha un metre i mig de fil és un lema brillant per a definir el que estem vivint aquest 2020. Un metre i mig de fil per cosir els sentits. Habitar el cuerpo MMXX no podia quedar al marge de qüestionar la interconnexió proxèmica amb l’entorn. Coordenades d’espai-temps que ens ubiquen i ens posicionen.

+ IMATGES https://photos.app.goo.gl/kA71PvpkBw3bF7Pu5

  

Del poema Dermatologia del poemari A la Vora d’Helga Simon, premi Amadeu Oller 2017 trobem aquestes paraules que evoquen la idea del cos i dels seus límits

Quanta pell / que ens envolta/ com una sutura / delimitant / el nostre espai / de dins:

una bassa /  on s’esquitxa de vermell /  la calma /  i glops de sang / brollant de pressa / del cor.

Si és la pell / qui ens limita.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS