27.7.18

Una setmana fantàstica! La tercera setmana de casals comença amb energies renovades i la incorporació de nous nens i nenes.
La proposta d'un treball col·lectiu sempre ajuda a cohesionar els grups.

Tots aquestes dies hem treballat amb fang avui toca descobrir quines propietats té. Per aquest motiu l'esmicolem, el posem en aigua, l'ajudem a defer amb les mans i finalment el posem sobre uns motlles per poder-lo treballar.
I quina sorpresa! un dia obrim el taller i ens trobem que per poder entrar hem de fer-ho a través de la màquina del temps que han fet a plàstica amb la Cristina Moreno. L'experiència ens porta al passat i ens motiva per parlar de com van descobrir els homes les propietats del fang cuït i més tard viatgem al futur i ens imaginem els cohets espaials recoberts amb ceràmica.
Quantes coses ens ha ensenyat la màquina del temps!!
 A la pregunta per als més petits: Si hagessis de fer una foto a la teva família qui hi posaries?
Les propostes van ser múltiples i variades.
Del nen que posaria el gos i  aell al que només fotografiaria la seva germana. Aqui tenim el Teo passant el dibuix de la seva germana Sira.
 Els dies de casals s'acaben i és questió de començar a pintar les peces que en tant esforç han modelat.
Les argiles de colors agafen el protegonisme.
 Però primer, com han aprés, s'ha de donar una capa d'argila blanca perquè els colors siguin lluminosos i vius; que ens transportin a l'estiu.

 Els nens i nenes que han estat tres setmanes encara van tenir temps d'esgrafiar una rajola amb dibuixos.


 Últim dia de Casals. Molta atenció per acabar la peça. Un gerro en forma de sindria!!


Els casals s'han acabat. El silenci ha tornat a l'ESPAI però els dibuixos dels nens i nenes que hi han participat l'omplen de nou d'alegria i de rialles.
Per veure més imatges cliqueu a CASALS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS