18.4.13

Fisicalitat d'una idea

Bonavista 105/ Espai urbà
L’espai de lliure creació Carme Malaret es troba en el nucli antic de Sant Just Desvern. Forma part dels baixos d’un edifici construït als anys 70. La seva façana conserva elements  característics com el placat de rajoles, balconades metàl·liques i tancaments de fusta.
En l’actualitat també reflexa el moment complex que vivim. Amb icones com la senyera i rètols de lloguer o venda d’immobles. L’espai està integrat en aquesta realitat social  i vol potenciar aquest caràcter de proximitat  amb el veïnat.

Local de 60 metres quadrats pensat amb un concepte dinàmic. Dissenyat per Quim Deu, tant la il·luminació com el mobiliari facilita la transformació del lloc segons l’activitat que es realitzi.
Equipat també amb un forn, un torn i una planera. Permet poder fer un projecte personal, donar cursos, fer presentacions, debats... dins d'un marc de respecte a les idees i a l’entorn.

Espai habilitat per treballar.
Al fons podem veure la planera i el forn.

Al sostre com marca el dibuix hi ha una xarxa de forats que permet collocar les làmpades a l'alçada i distància que és necessiti. 
Les estanteries són contenidors amb rodes per facilitar la mobilitat. Les taules modulars permeten la diversificació de les accions.
Dibuixos preparatoris del projecte


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS