21.5.13

Presentar!

Un dels col·laboradors, Lluís Ayguadé, va explicar com havia pensat i dissenyat la idea de la clau. Proposta  que va sortir en les xerrades prèvies.
La clau per accedir a l'espai és un llapis de memòria que permet interactuar amb les diverses informacions que és generin i amb les diferents persones que l'hagin adquirit.
Quim Deu, va explicar com va concebre la idea dinàmica de l'espai. Dissenyant un mobiliari i una il·luminació adaptable a cada situació. Fent possible que en un moment un local de 60 m2 es pogués fer una "performance", una xerrada i una celebració.
Raquel Fuster va ser l'ànima del video i de les fitxes dels artistes que participen en l'aventura de la custòdia. Video d'autora que tindreu en aquest blog molt aviat...
Fotografies d'en Francesc Fàbregas
Antoni Mercader va explicar quina seria la seva proposta en el proper diàleg entre ciència, art i pensament. El títol és engrescador: "El pas del Big Brother al Big Data pel que fa a la producció artística". Diu l'Antoni: "...proposaria exemples de sistemes formals de l'art contemporani més experimental que ens permetessin abordar amb l'audiència activa aspectes i qüestions de l'imaginari social tocat pel prefix post-..."


Fotografia Nuri Rosés
Eloi Trullàs va fer el video que està incorporat a les claus on s'explica de manera gràfica l'inici del canvi i la filosofia que vol tenir l'espai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS