5.5.14

1r ESPONSOR CULTURAL a l'Espai!


http://fusteringenieros.com/

"FUSTER INGENIEROS S.L." és el nostre primer ESPONSOR i li volem donar públicament les gràcies per la seva confiança i la seva contribució a l'Espai de Lliure Creació Carme Malaret, també per compartir la seva iniciativa i difondre el nostre projecte a través de la carta que adjuntem a continuació.  

És digne d'admirar i d'agrair.  

Com molt bé diu l'empresa "FUSTER INGENIEROS S.L." per a portar a terme aquesta iniciativa i seguir desenvolupant nous projectes necessitem "recolzament i contribucions financeres".  La figura dels ESPONSORS CULTURALS creiem que pot ser una forma molt vàlida per a promoure i recolzar els projectes de l'Espai de Lliure Creació Carme Malaret.  Per la nostra banda, ens comprometen a fer visible la seva participació activa, implicació i suport a la cultura a través de les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram, Vimeo, Blogger, Wordpress, Youtube), en edicions impreses i/o audiovisuals o qualsevol element comunicatiu necessari per a la difusió d'idees, creacions i projectes de l’Espai de Lliure Creació Carme Malaret.

Gràcies "FUSTER INGENIEROS S.L." per la vostra aportació econòmica i, sobretot, per confiar amb nosaltres i ajudar-nos a tirar endavant aquesta il.lusió.  

Esperem que sigueu els primers de molts més!  Nosaltres seguirem il.lusionats generant noves idees i nous projectes entorn l'ART, la CIÈNCIA i el PENSAMENT.  

Fa aproximadament un any va néixer a la nostra població una idea, que entenc  és innovadora i un punt trencadora, materialitzada en un ESPAI DE LLIURE CREACIÓ en el què es vol conjugar l’experimentació artística amb el debat cultural i el pensament científic.

Aquesta idea i la materialització d’aquest espai, ha estat obra de CARME MALARET. Ella aporta els coneixements, l’experiència i el seu nom al projecte, a aquest ja s’han afegit una bona quantitat d’artistes i creadors que donen contingut a l’espai.

 Us adjuntem un petit document on s’explica les activitats que ja s’estan desenvolupant i les propostes que tenen en marxa.

Per a la realització de totes aquestes activitats fa falta  recolzament i contribucions financeres, perquè el projecte sigui independent. Per aquest motiu s’ha creat la figura dels SPONSORS CULTURALS, persones o entitats que puguin aportar quantitats econòmiques que permetin el desenvolupament dels projectes.

Me permès dirigir-me a vosaltres, ja que he trobat interessant la idea i sóc un dels SPONSORS.

És tracta de contribuir amb unes quantitats mensuals entre 50€ i 200€, amb un comprimís de permanència d’ UN any per donar solvència i independència al projecte.

Espero que el fulletó adjunt us aporti la informació necessària perquè us animeu a incorporar-vos a l’ESPAI, com ho he fet jo.

Rebeu una cordial salutació,

Jose Luis Fuster Renau


Estic a l’espera de les vostres notícies i, amb molt de gust us podria donar més informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS