26.1.16

Batecs creatius a PERSONA

                                                                                                            
El dijous 21 de gener es va inaugurar al Celler de Can Ginestar una Mostra col·lectiva que amb el nom de Persona engloba a més de 25 joves creadors de Sant Just.   A través dell seu llenguatge visual i plàstic reflexionen sobre la significació del mot.
Ha comissariat la proposta Olga Alvarez. És d'ella el mèrit de trobar-nos una exposició  que expliqui amb molta coherència les diverses mirades.
Un diàleg amb volums de Janira Romero i Marcel Camps.  Fotografies d'Alba García i  vídeos de Miquel Ardevol, Alan Fàbregas, Roger Còrdoba i les Impuribles
La paraula amb el text de Clara Aguilar. Gravats de Carlos Alguacil, Raquel Fuster i Josep Manen.
 Tèxtil del grup Pedra. Tatuatges d'Iñaki Beascoa i  pintura de Roger Abella. Música i poesia de Clara Peya i Sònia Moll.
Tot, anunciat en el cartell dissenyat per Àlex Espí amb cal.ligrafia  de Quim Brufau.

L'exposició es podrà veure fins al 28 de febrer.

Però, aquest dissabte 30 de gener a les 20h  hi haurà una jornada escènica al Casal de Joves amb les propostes de Cristina Moreno, Dídac Alcaraz, Joana Riba i Machí Machin.

Des de L'ESPAI donem suport a aquestes iniciatives que fan visibles el gran potencial creatiu de joves amb arrels santjustènques. Alguns d'ells hem tingut el plaer de tenir-los amb els diferents formats que impulsa L'ESPAI.

Felicitats a tots els que ho esteu fent possible!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS