20.10.17

Que en saps dela III edició de la CUSTÒDIA?


" Com una llavor, va trobar el seu lloc, primer a casa (després a la feina), va anar evolucionant i, amb el transcurs dels dies, també la vaig anar apreciant cada vegada més. La seva aparent senzillesa va anar prenent matisos i vaig anar descobrint nous detalls."

Fragment del comentari d'Elisenda Monfort de l'obra de Dogny Ebreu ,PETITA LLAVOR." Aquesta obra ens ha costat, l’hem entès com un pas transitori cap a alguna cosa que la percebiem inconcreta. Delinea, perfila, i el buit també compta … què busca?" 

 Fragment del comentari de Maria Solà de l'obra de MIquel Planas, S/T


" Vaig obrir la capsa i les evocacions es van fer presents al moment" 

Fragment del comentari de Marta Balada de la peça de Pau Minguet, VERICLE 


"  Quina obra més bonica. Transmet pau, fragilitat, delicadesa. Un plaer pels ulls i per la ment"

Fragment del comentari d'Anna Malaret de l'obra de Dolors Puigdemont, ANTAKARANA
" 10 cares que a casa ens hem mirat amb atenció. 10 cares que davant d’un mirall es poden convertir en 20. 10 cares que amaguen molt, com 10 màsqueres que ens observen des del fons del menjador. 10 cares que ens han fet disfrutar un mes sencer"

Comentari d'Anna Malaret de la peça de Carlota Jardí, 10 CARES.

" Amb 40 écrits ens divertim tot aprofundint en conceptes que esdevenent familiars i trascendents alhora, i pels quals sorprenentment som capaços de trobar una parella tel·lúrica!"

Comentari de Maria Solà de l'obra de Marius Brossa, 40 ECRITS DANS LE SILENCE.

"A base de mirar l’obra, al fixar-hi l’atenció i deixar-se portar per les sensacions, aquest espai q es percep com bastant inaccesible, crea la necessitat d’arribar al seu límit i descobrir què hi ha després"

Fragment del cometari de Marta Balada de l'obra  de Carlos Ayguacil, 46º N 22ºW  

"  És inquietant tanta fredor davant la trascendència. Hi reconeixem el tractament contemporani del tema, el control racional i assèptic, que ens deixa buits i ens fa sentir íntimament desatesos"

Fragment del comentari de Maria Solà de l'obra de Jordi Armengol, CARONT

" de mica en mica hem anat entenent el tema, amb una mirada que passa de costat . I d’aquí hem arribat als iglús. Hem disfrutat viatjant i coneixent…"

Comentari de Maria Solà  de l'obra de Record produccions de Miquel Ardèvol i Eric de Gispert, PA I CIRC

"Una peça contundent, sense renúncies ni concessions on la força del material esclata per la nuesa del seu tractament"

Comentari de Carme Malaret de l'obra de Madola, 30.000 anys d.c


"una obra metàl·lica, fosca, pesada, presentada dins d’una gàbia … i que al sortir fa una abraçada entranyable, es va tornant amable i convida a donar-li caliu, sembla que ho demani"

Fragment del comentari de Maria Solà de l'obra de Pilar Montserrat, BASTIDA


EL CAP DE SETMANA  DEL 27 AL 29 D'OCTUBRE PODREU VEURE LES PECES QUE AMAGEN AQUESTES CAIXES. SÓN LES OBRES QUE HAN PARTICIPAT EN LA III EDICIÓ DE LA CUSTÒDIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS