23.2.18

Cinc mirades molt sinceres

Cinc mirades al capvespre estarà fins diumenge 25 de febrer a L'ESPAI.

Cinc propostes diferenciades amb un element comú:la llum del capvespre.

Dolors Vilalta ens va explicar que per a ella el capvespre era el moment de tornada a casa i va agafar el transport com a element de representació.Josep Perarnau, amb rastres de trànsit posa la mirada en les llums dels cotxes que deixen la seva emprenta a les ciutats, en el moment que es pon el sol.


Carles Serrahima ens va explicar com va ser la creació del grup, la seva metodologia de treball, les trobades periòdiques d'exposició de les feines respectives i l'ajuda d'un fotògraf extern que tingués un punt de vista no emocional amb les imatges per poder fer un bon triatge.Ton Gasull explicant la seva búsqueda minimalista d'elements arquitectònics que són il·luminats,  en especial a la franja de l'hora blava.
 Capvespre , tornar a casa després d'un dia de feina,els últims jocs abans de sopar. La figura humana passeja,s'integra en el paisatge que forma part d'una activitat que a poc a poc es va acabant. És la proposta del Carles Serrahima.La carretera de les aigües i l'esport que molta gent fa quan acaba la jornada laboral és la temàtica de Lluís Menoyo.
D'una gran complexitat tècnica les imatges de les persones reflecteixen el moviment i la integració en el marc espaial.

Podeu visitar la mostra
Divendres 23 de 18 a 20h
dissabte de 11h a 14h i de 18 a 20h
diumenge de 12 a 14h

Per veure més imatges cliqueu aqui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS