14.7.19

Una setmana molt intensa!La segona setmana de casals la vàrem començar amb una visita a l'exposició dels cursos d'arts plàtiques al Celler de Can Ginestar amb el grup dels mitjans i grans.

Veient les peces fetes per l'alumnat els nens i nenes van poder entendre la complexitat de materials, formes i colors que permet la tècnica ceràmica.

La Mariona va explicar amb deteniment com havia tornejat la seva tetera i el joc de gots que l'acompanyen.
I per copsar millor la dificultat de tornejar vam pujar a les classes i amb gran expectació per part dels infants van comprovar que fer una peça al torn no és gens fàcil i que demana molta perseverança.


El grup dels petits i acompanyats pel David picaven l'argila seca per esmicolar-la i posar el polsim amb aigua per fer barbotina.

Com han après la terra molt humida va molt bé per enganxar els cordons de fang.


La neteja de l'aula també forma part de l'aprenentatge.
Recollir el fang, netejar les eines i les taules i finalment escombrar per deixar l'espai net per l'arribada dels altres nens i nenes.


Amb les peces acabades i ven raspallades amb la serreta i l'esponja toca començar a posar l'argila blanca per preparar els núvols-regadora per vestir-los de colors.De cop les taules s'omplen de tonalitats blavoses.
Tot un festival de colors per decorar el treball fet en les dues setmanes de casals.


Per veure més imatges aqui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS