9.9.21

Acció sonora i visual de Mireia Mateo
Obrim temporada amb una proposta innovadora de l'artista Mireia Mateo. El dijous 16 de setembre a les 19,30h la rosada negra del cos ens embolcallarà amb una acció visual i sonora. Acompanyada del músic Stéphane Olive.
 Mireia Mateo anira construint els volums cosint costures a papers tintats de negre i estirant fils.

" Va tornar a agafar la destral i va tornar a donar-me-la. L’agafava pel tall i me la donava pel mànec. Obre… I em mirava a dins dels ulls sense parar i vaig agafar la destral i vaig començar a obrir, de dalt a baix i de banda a banda, l’arbre del meu pare. Era tou. Els arbres que costaven tant d’obrir quan tenien el mort a dintre semblaven de goma. I quan vaig tenir la creu oberta em va dir, estira… i vaig estirar amb tota la meva força i ella va ajudar-me. I tot va seguir endavant, escorça i carn podrida. I una mena d’aigua barrejada: la rosada negra del cos '’.   Mercè Rodoreda, fragment del llibre La mort i la primavera 
  Mateo defineix el seu treball com:
 
Visc el treball a l'estudi com un camí d'investigació, on el punt d'arribada és sempre el punt de partida cap a un altre lloc. Darrerament he obert les meves obres, en les quals el paper és el suport matèric principal, a l'espai. He començat també a jugar amb el so el qual m'ajuda a emfatitzar la corporeïtat de les peces.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS