16.9.22

La poesia concreta de GUILLEM VILADOT

Des del 15 al 17 de setembre tindrem GUILLEM VILADOT a l'ESPAI.

Gràcies al comissari del seu centenari i director de la Fundació LO PARDAL  d'Agramunt podem gaudir de les edicions de poesia concreta que va imprimir l'editorial LO PARDAL als anys setanta.

PAU MINGUET. comisari i director és l'artífex d'aquesta Mostra.

 

Una Mostra que ens APROPA a un creador poc conegut de ponent. Últim farmacèutic d'una nissaga d'apotecaris d'AGRAMUNT que va experimentar amb diferents llenguatges plàstics i visuals.

MINGUET ens va presentar a VILADOT exposant els diversos recorreguts d'experimentació d'aquest creador tan singular.Va donar molta importància a l'etapa de la poesia experimental.La primera Mostra que es va fer amb el nom de poesia concreta va sera la petite Galerie de Lleida al 1971

Una Mostra conjunta amb Brossa i Josep Iglesias del Marquet.

 

Tot un plaer poder fullejar primeres edicions de poemes on la lletra perd la seva connotació de contenir significat per convertir-se en forma.

 Una Mostra que ens introdueix en un món molt personal d'un personatge, VILADOT, que amb les seves ganes de conèixer va explorar camins poc transitats.

Les edicions de LO PARDAL la podreu veure divendres 16 de setembre de 18 a 20h i dissabte 17 de setembre de 12h a 14h i de 18h a 20h.

Imatgeshttps://photos.app.goo.gl/gpirkpLtF4qHnozH7

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS