12.2.23

El paisatge tramat d'Horta de Sant Joan


 

Aquest dissabte 18 de febrer, a les 12 del migdia inaugurem HORTA STREET JOAN. La proposta de Raquel Fuster ens omple els vidres de teles tramades que acullen  territori d’Horta de Sant Joan.

Fuster explic: Una pandèmia ha paralitzat el món, ens ha recordat la fragilitat del que som, que fem, com ho fem i cap on anem. Una nova mirada efímera que ens ha recordat que res és per sempre.Aquesta sèrie fotogràfica és el resultat d'un treball de camp impulsat sota les premisses del no pensar. Un passeig pels paisatges que més m'estimo, entre muntanyes i camps de festucs. Una experiència i recerca experimental amb la llum, el temps i el color.Si algun dia vols venir al meu poble en cotxe i no vols pensar a buscar el mapa per saber com arribar-hi, introdueix en el teu navegador Horta de St. Joan i el navegador automàticament t'indicarà com arribar a Horta Street Joan.

Raquel Fuster és una persona molt vinculada a l'ESPAI des dels inicis. Ha col.laborat en les divereses edicions del projecte CUSTÒDIA i hem pogut veure obra en els SIGUES ORIGINALS.

Grafista amb especialització en Il·lustració Creativa. Graduada tècnica en Producció en Arts Gràfiques a Barcelona. Amb inquietuds que deriven a la investigació i aprenentatge en tècniques de gravat i estampació manual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS