16.7.23

Omplim de LLUM la segona setmana dels Casals Creatius

Les llums agafen presència en els Casals. L'aparador s'omple de fars, cúpules, casetes.....

Els treballs dels nens i nenes de la primera setmana donen la benvinguda als infants que comencen.

 

La Carme es va emportar els infants que repetien setmana a les aules dels cursos de les Arts Plàstiques de Can Ginestar. Una gran experiència veure com el fang ajudat pel torn i per les mans anava agafant formes.

 

La descoberta de les possibilitats expressives de l'argila no té límits quan el posem a l'abast de les mans de la canalla.

 

L'Espai és compartit amb els treballs que fan amb la Cristina Moreno a les tardes. Com uns espectadors les cares observen amb atenció l'esforç i la concentració que demana la construcció les peces.

Un esforç que pels més petits és un aprenentatge i una diversió: estirar el fang amb la planera, fer ratlletes amb el punxó, posar barbotina amb el pinzell i cosir amb els dits el cordó de fang que el tenien estirat prèviament.

El treball és intens, però també tenim moments de calma on uns llibres de la biblioteca sobre objectes lumínics ens acompanyen.

 

I per continuar amb la feina de modelar casetes vam pintar una gran caixa que seria el lloc on aixoplugaríem les cuques de llum.

Dues setmanes molt intenses on compartim els "secrets" de la ceràmica amb els nens i nenes, que amb les seves preguntes donen motius a la Iona i a la Carme per a preparar noves propostes per a la tercera setmana dels Casals Creatius.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS