5.12.23


 Continuant amb els actes  de celebració dels 10 anys de l'ESPAI el dissabte 16 de desembre a les 12h presentarem el llibre L'ESPAI X que recull en format paper, l'esperit que ens defineix i ens fa ser únics.

En les primeres pàgines i trobem el paràgraf: El llibre és singular i no té una correlació capitular, volem que hi trobis i hi descobreixis la pluralitat que identifica l’ESPAI,  X també és una celebració i l’hem feta lliure i participativa com la diversitat de la creació contemporània.

La conceptualització i la seva estructura ha estat a càrrec de QUIM DEU 

Com be explica:Vàrem oferir dues pàgines en blanc, la de l’esquerra seria una cartel·la com la d’un museu i la de la dreta s’utilitzaria lliurement, els fulls en blanc (tan temuts) van deixar de ser-ho i es van omplir amb seixanta-una persones. Com si fossin parets d’una extensa galeria, enmig d’aquestes pàgines, vam intercalar textos de deu persones (sí, un altre cop deu), reflexions, pensaments i paraules es mostren rodejats d’imatges.

En l'index hi trobem:

pròleg.
(antoni mercader)
en construcció (intro).
(carme malaret)
disseny d’espais.
(laura baringo)
moments i percepcions.
(toni malaret)
converses sobre l’ESPAI
(marta juvanteny)
l'art i la pasta.
(teresa farró)
interaccions (art i ciència).
(ernest giralt)
custòdia compartida.
(quim deu)
perifèria cultural.
(joan maria minguet)
art i/o disseny.
(lluís ayguadé)
omplir la buidor.
(jaume grau)
índex d’autors.
glossari.
agraïments.
 

Per a les persones que formem part de l'equip gestor anomenat "petit comité". Laura Barigo, Iona Palau, Toni Malaret, Janira Romero, Quim Deu, Olga Alvarez, Pau Minguet, Teresa Farró i Carme Malaret  creiem que aquest llibre és també un reconixament a totes les persones que amb el seu suport han fet possible que celebrem els 10 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS