A poc a poc la gent va anar agafant les tasques que de manera molt planificada, la Mariona havia preparat
10 plats ens esperaven: Mundo pepino. Tapa sueca. Amanida d'enciam, mongeta, pera i feta. Alberginies amb crema tahinayogur. Endivies estela.Shakshuka. Lima limon entre altres:El dia també convidava fer un beure a fora amb els amics i amigues. Moments distesos que s'omplen de converses i de propòsits.
Abans de començar a menjar vam bufar les espelmes que simbolitzaven els deu anys de vida de l'ESPAI. Tota una acció simbòlica que es va compartir amb la gent que ens va voler acompanyar a la clausura de les accions de l'Aniversari.
Després de dues hores de treballar en la preparació dels plats es va obrir el temps de gaudir-ne. L'aspecte que oferien els plats de gran bellesa plàstica no va decebre quan els vam provar. Tot un festival pels sentits!
Més imatges del FESTí
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
COMENTARIS