15.5.24

El menjar com acció creativa

El dissabte 11 de maig a les 12 del migdia tot estava a punt per a començar a preparar el FESTÍ VERD que ens havia proposat la Mariona Pujol. Només calia que arribessin els participants per començar l'acció.
A poc a poc la gent va anar agafant les tasques que de manera molt planificada, la Mariona havia preparat

10 plats ens esperaven: Mundo pepino. Tapa sueca. Amanida d'enciam, mongeta, pera i feta. Alberginies amb crema tahinayogur. Endivies estela.Shakshuka. Lima limon entre altres:
El dia també convidava fer un beure a fora amb els amics i amigues. Moments distesos que s'omplen de converses i de propòsits.
Abans de començar a menjar vam bufar les espelmes que simbolitzaven els deu anys de vida de l'ESPAI. Tota una acció simbòlica que es va compartir amb la gent que ens va voler acompanyar a la clausura de les accions de l'Aniversari.

Després de dues hores de treballar en la preparació dels plats es va obrir el temps de gaudir-ne. L'aspecte que oferien els plats de gran bellesa plàstica no va decebre quan els vam provar. Tot un festival pels sentits!

 Més imatges del FESTí

https://photos.app.goo.gl/GmNSFPy4tw1sMh4S6

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS