30.6.24

CUSTODIA 23-24


El 26 de juny del 2024 es va inaugurar la Mostra Xpress amb les obres que han participat en la cinquena edició de la Custòdia. En format de taula rodona es va donar protagonisme als custodis i als artistes d'aquesta edició. De manera distesa es van anar desgranant anècdotes, pensaments, dubtes....Aportant pensament a un circuit relacional que ens apropa a l'Art contemporani.

Finalment, les obres es van donar a conèixer al públic.

Hèlix d'Albert Espona il·luminava l'Espai amb la seva presència
La instal·lació de la Txell Mateu amb diversitat de materials, ciment, guix, fusta, resines, metalls ens mostrava la riquesa de les formes i volums.
Clara Vidal amb el seu estudi de l'obra d'Eilleen Gray va portar una maleta on en el seu interior lluïen formes i colors inspirat en l'artista francesa.
Mireia Mateo amb el seu tríptic de paper japonès treballat amb grafit i tintat d'anilines  ens oferia el seu llenguatge fràgil i subtil.
Hernan Ardila amb una obra on el diàleg entre materials molt diversos creaven una unitat narrativa.
Carles Serraima amb la seva proposta prejudicis exposava 6 fotografies que van provocar impacte i polèmica.
La idea expositiva de la Laura Baringo acotava els espais per acol·locar textos i imatges que els custodis ens van proporcionar durant el viatge. Com un llibre de Bitacores, mes a mes, les seves pàgines s'anaven omplint de comentaris.
Un bon àpat al voltant d'una taula va donar per finalitzat aquest circuit relacional que ens qüestiona i ens apropa als llenguatges visuals i artístics contemporanis.
+ imatges  CUSTÒDIA 23-24





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS