7.1.24

Un artista i un amic ens ha deixat!


 Des de l'ESPAI volem recordar ALBERT ESPONA,  amic i artista que des de fa uns quants anys sempre estava a punt per  a col·laborar. Disposat a donar un cop de mà pel que calgués.

Albert Espona. és un artista que combina diferents tècniques de creació digital, com la programació, el vídeo o el software de disseny.
El seu treball explora les possibilitats formals de la llum i el moviment i les presenta en caixes de llum, videoprojeccions o impreses sobre diferents suports.
Va estudiar a l’Escola Massana de Barcelona, on va obtenir el títol de disseny gràfic. Ha treballat com a dissenyador gràfic a diverses empreses de Barcelona i el 2003 crea el seu propi estudi de disseny des d’on realitza encàrrecs per a empreses i institucions. Actualment treballa també com a artista digital i està representat a Barcelona per Villadelarte Galleries.
Ha presentat la seva obra en exposicions individuals i col·lectives i ha participat en fires d’art internacionals com ara ART-Karlsruhe (Alemanya) o la Istanbul Art Fair.
(C)—(O)—(A)
www.albertespona.art 

 Aquest és el text que ens va fer arribar per a la biobrafia del llibre L'ESPAI X.

 

Actualment, una de les seves obres està en el recorregut de la cinquena edició de la CUSTÒDIA

Va ser molt generós perquè sabent-se malalt va voler participar com artista. 

Hèlix l'obra feta expresament  pel projecte, il·lumina els espais domèstics dels custodis. Una mica d'ell viatge entre nosaltres.

Volem recordar-lo també amb l'article de Sergi  Pàmies que va escriure a la Vanguardia el divendres 6 de gener del 2023

 

L'APARADOR que va fer el febrer del 2021 pel vidres de l'ESPAI, encara portavem mascaretes, vam descobrir el seu món còsmic
 

 

 

 https://photos.google.com/share/AF1QipMkqqMWrj6AaKKQUpz3JZb6G9NmZT-3-dQ0si7wIDIf-p692O1vAgIhWQ0LdhJhAA?key=MVl5cUlodTlwMkdMSElQc2QyaHhyMnJaUktpdlhR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS